De eigenlijke functie van een criticus is het verhaal te behoeden voor de kunstenaar die het schiep - David Herbert Lawrence

Fragile

Fons Schrobbers

fragile

Fragile is een  sensuele beeld van Fons Schobbers vervaardigd uit polyester is adembenemend mooi. Het beeld heeft geen begin of einde en zorgt vanuit elke invalshoek voor een andere beleving.

In het werk van Fons Schobbers overheersen ambachtelijk vakmanschap, zinnelijkheid, vitaliteit en beweging. Hij heeft een voorkeur voor krachtige, abstracte vormen, geïnspireerd op de natuur in het algemeen en het menselijk lichaam in het bijzonder. Scherpe, strakke lijnen die zachte welvingen doorsnijden. Die spanning in de vormen roept Fons op door het uiterste te eisen van het materiaal waarin hij werkt. Zichtbaar en voelbaar in zijn werk is een enorme gedrevenheid. Onafgebroken is hij aan het werk, onderzoekt, vindt, verwerkt, zet alles op zijn kop en begint van vooraf aan. Altijd op zoek naar de perfecte vorm en expressie.

Fragile van Fons Schrobbers is te koop in Kunstgalerij Start to Art te Grobbendonk, bezoek hun website voor bijkomende informatie en foto's.

 

Adressen